۱۳۸۶ بهمن ۱۴, یکشنبه

در باره من

دکترمحمودرضااکبريان
متولد 1345 وداراي مدرک دکتري دامپزشکي از دانشگاه شيراز در سال 1373 وگواهینامه تخصصی HACCP از دانشگاه سالفورد انگلیس همراه با گذراندن چندين دورة آموزشي مرتبط با ايمني غذا در داخل و خارج از کشور
سوابق اجرايي ، علمي و آموزشي:
- مسئول بخش تکنولوژي فرآورده هاي شيلاتي، مرکز تحقيقات شيلات هرمزگان سال 73-75
- کارشناس ارشد دفتر مبارزه با بيماريهاي آبزيان سازمان دامپزشکي کشور سال 75-76
- کارشناس ارشد کنترل بهداشتي و نظارت بر اجراي سيستم HACCPدر دفتر نظارت بر بهداشت عمومي سازمان دامپزشکي کشور 76-81
- مدير تضمين کيفيت شرکتهاي صيد صنعتي نپتون صيد وسرپايان سال82 تا اکنون
- مشاور شرکت صید صنعتی زردباله در زمینۀ اجرای سیستمهای تضمین کیفیت مواد غذایی
- مشاور و مدرس HACCP
- عضو کميتة کشوري HACCP وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکي
- مشاور HACCP در سازمان دامپزشکي کشور و شرکت سهامي شيلات ايران
- عضوکميتة تدوين استاندارهاي مرتبط باHACCP در مؤسسة استاندارد و تحقيقات صنعتي ايران
- عضو کارگروه آبزيان دريايي کميته کدکس فرآورده هاي شيلاتي ايران
- نظارت بر اجراي سيستم HACCP در بيش از 50 کارخانه فراوري و بسته بندي آبزيان و کشتي هاي صيادي کارخانه دار و مميزي آنها که منجر به قرار گرفتن آنها در ليست مجاز اروپا شده و کد EC را اخذ نموده اند .
- مشاوره در جهت اجراي سيستم HACCP در کارخانجات فرآوري و بسته بندي ماهي و ميگو ، کنسرو ماهي ، بسته بندي گوشت ، توليد سوسيس کالباس همبرگر ، صنايع لبني ،توليد شير خشک سويا و ....
- مدرس دانشگاه آزاد اسلامي
- تدريس HACCP در مراکزآموزش عالي کشور ، سازمانهاي دولتي و خصوصي
- همکاري با مرکز آموزش وزارت جهاد کشاورزي براي طراحي دوره هاي آموزشي و سرفصلهاي آنها
- استاد مشاور پايان نامة دکتراي تخصصي بهداشت مواد غذايي
- ارائة دهها مقالة مرتبط با HACCP در سمينارها و مجلات معتبر علمي
- يکي از مولفين کتاب " راهنماي بکارگيري سامانة HACCP در صنايع غذايي " بعنوان اولين کتاب دانشگاهي مرتبط با HACCP به زبان فارسي که توسط دانشگاه علوم پزشکي اصفهان در سال 1383 به چاپ رسيده است .
- ترجمة کتاب " بکارگيري تجزيه و تحليل احتمال خطر در صنايع شيلاتي " که توسط موسسه تحقيقات شيلات ايران مراحل آمادگي براي چاپ را ميگذراند .
- تهيه اولين نرم افزار آموزشي HACCP با همکاري مرکز آموزش و تحقيقات صنعتي ايران
- همکاري با انستيتو تحقيقات شيلاتي کشور دانمارک براي تهيه نرم افزار کامپيوتري "پيشگويي عمر ماندگاري و ميزان فساد فرآورده هاي شيلاتي " به زبان فارسي.
- چاپ مقاله در کتاب(food safety and foodborne disease surveillance systems )که توسط آکادمي علوم آمريکا و با همکاري مرکز تحقيقات بيماريهاي کبد و دستگاه گوارش دانشگاه علوم پزشکي شهيد بهشتي در سال ۲۰۰۶ ميلادي در آمريکا به چاپ رسيده است.
- مجری پروژه" ردیابی محصولات شیلاتی" برای اداره کل شیلات چابهار، بعنوان اولین پروژه ردیابی مواد غذایی در ایران
- شرکت در دوره آموزشی ” ممیزی و سر ممیزی سیستمهای مدیریت ایمنی مواد غذاییISO22000 " که در کشور مالزی و توسط موسسات مورد تایید IRCA یا مرکز بین المللی ثبت ممیزین در انگلیس ، برگزار شد.

هیچ نظری موجود نیست: