ه‍.ش. ۱۳۸۶ بهمن ۱۴, یکشنبه

هدف از ایجاد این بلاگ

با سلام به دوستان عزیز
همانطوریکه بیشتر دوستان مطلع می باشند دسترسی به غذای سالم و کافی یکی از حقوق اولیه تمام انسانها می باشد.پس تمام قسمتهای ذیربط در زنجیره تولید تا مصرف مواد غذایی بایستی شرایطی را بوجود آورند تا مواد غذایی در هر مرحله از تولید، عاری از مخاطرات بهداشتی برای مصرف کنندگان باشد.از طرفی با افزایش جمعیت جهان، کمبود منابع تولید و تغییر در نوع زندگی مردم، رعایت شرایط بهداشتی در کل زنجیره تولید تا مصرف مواد غذایی از اهمیت ویژه ای برخوردار می باشد.متاسفانه در کشورهای درحال توسعه و کشورهای عقب مانده بدلایل زیادی که در آینده بیشتر در مورد آنها صحبت خواهیم کرد، بهداشت مواد غذایی از اولویتها نمی باشد و به همین دلیل مصرف کنندگان مواد غذایی هم از حقوق خود در این رابطه بی اطلاع بوده و زیاد به آن نمی پردازند.
آموزش و اطلاع رسانی در این ارتباط از اهمیت زیادی برخوردار می باشد.
با توجه به تجربه بالغ بر بیش از یک دهه اینجانب در زمینه آموزش و بکارگیری سیستمهای ایمنی و بهداشت مواد غذایی وHACCP تصمیم بر آن گرفتم که اطلاعات خود را از این طریق در اختیار کلیه علاقمندان بخصوص دانشجویان عزیز و صاحبان صنایع قرار داده و از طرفی از اطلاعات سایر دوستان نیز بهره مند گردم.
در این بلاگ سعی خواهد شد آخرین اطلاعات مفید در زمینه HACCPوبهداشت و ایمنی غذا در دسترس قرار گیرد.

هیچ نظری موجود نیست: